Kiub Suport pentru masa - Cage Oiseaux

13,00 lei (1 magazin)
Un accesoriu minunat si totodata practic, atunci cand servesti micul dejun, pranzul sau cina. Acest suport pentru masa protejeaza orice suprafata de aparitia petelor nedorite.Suportul este confectionat dintr-un material plastic rezistent si flexibil, iar aspectul estetic placut este oferit de modelul dragalas.Din 2006, KIUB a publicat si distribuit concepte inovatoare de papetarie, vesela si cadouri simpatice pentru cei dragi.Promisiunea marcii are la baza suport personalizat si artico ...

Descriere


Kiub Suport pentru masa - Cage Oiseaux

Un accesoriu minunat si totodata practic, atunci cand servesti micul dejun, pranzul sau cina. Acest suport pentru masa protejeaza orice suprafata de aparitia petelor nedorite.Suportul este confectionat dintr-un material plastic rezistent si flexibil, iar aspectul estetic placut este oferit de modelul dragalas.Din 2006, KIUB a publicat si distribuit concepte inovatoare de papetarie, vesela si cadouri simpatice pentru cei dragi.Promisiunea marcii are la baza suport personalizat si articole de inalta calitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kiub Suport pentru masa - Cage Oiseaux de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kiub Suport pentru masa - Cage Oiseaux sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.