Kiko Pensula pentru fardul de pleoape Eyes 65 Lash Brush

Descriere produs: Pensula ce ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Realizata din perii sintetici ce sunt incredibil de moi, cu multiple utilizari. Pentru rezultate cat mai bune, spalati si dezinfectati pensula dupa fiecare utilizare. Descriere brand:   KIKO MILANO este o marca de top italiana de produse cosmetice, machiaj si produse de ingrijire a pielii. KIKO MILANO ofera produse de frumusete sigure si eficiente, precum si tratamente de fata si corp de cea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kiko Pensula pentru fardul de pleoape Eyes 65 Lash Brush

Descriere produs: Pensula ce ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Realizata din perii sintetici ce sunt incredibil de moi, cu multiple utilizari. Pentru rezultate cat mai bune, spalati si dezinfectati pensula dupa fiecare utilizare. Descriere brand:   KIKO MILANO este o marca de top italiana de produse cosmetice, machiaj si produse de ingrijire a pielii. KIKO MILANO ofera produse de frumusete sigure si eficiente, precum si tratamente de fata si corp de cea mai inalta calitate, create pentru a satisface femeile de toate dorintele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kiko Pensula pentru fardul de pleoape Eyes 65 Lash Brush de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kiko Pensula pentru fardul de pleoape Eyes 65 Lash Brush sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.