Kikkerland Suport lingura - Cat Spoon Rest

45,05 lei (1 magazin)
Protejati-va blaturile de ustensilele de gatit dezordonate cu acest suport pentru linguri in forma de pisica. Purrfect pentru bucatarii de acasa. Forma va mentine lingura in siguranta.Din 1992, oamenii companiei Kikkerland Design au calatorit prin toata lumea in cautarea si dezvoltarea de produse originale, inteligente si amuzante.Nu este de mirare ca brandul Kikkerland Design continua sa ofere cea mai mare colectie de articole ingenioase care combina forma, functia si incantarea in pa ...

Descriere


Kikkerland Suport lingura - Cat Spoon Rest

Protejati-va blaturile de ustensilele de gatit dezordonate cu acest suport pentru linguri in forma de pisica. Purrfect pentru bucatarii de acasa. Forma va mentine lingura in siguranta.Din 1992, oamenii companiei Kikkerland Design au calatorit prin toata lumea in cautarea si dezvoltarea de produse originale, inteligente si amuzante.Nu este de mirare ca brandul Kikkerland Design continua sa ofere cea mai mare colectie de articole ingenioase care combina forma, functia si incantarea in parti egale.Datorita aptitudinilor creative, orice gadget devine o descoperire inovatoare si utila in viata de zi cu zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kikkerland Suport lingura - Cat Spoon Rest de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kikkerland Suport lingura - Cat Spoon Rest sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.