Kidwell Jax - gray black

238,00 lei (1 magazin)
Constructie durabila cu sistem de pliere rapida. Trei roti care permit chiar si celor mai mici sa pastreze echilibrul cu usurinta. Roti late din poliuretan cu iluminare LED incorporata. Ghidon usor, din aluminiu, cu reglare pe 3 cai a inaltimii. Manere ergonomice la ghidon. Platforma mare, intarita, antiderapanta. Iluminare variabila care mareste intensitatea cu cresterea vitezei. Frana este eficienta si usor accesibila. Sarcina maxima admisa: 50 kg; Reglarea volanului: 67 &n ...

Descriere


Kidwell Jax - gray black

Constructie durabila cu sistem de pliere rapida. Trei roti care permit chiar si celor mai mici sa pastreze echilibrul cu usurinta. Roti late din poliuretan cu iluminare LED incorporata.

Ghidon usor, din aluminiu, cu reglare pe 3 cai a inaltimii. Manere ergonomice la ghidon. Platforma mare, intarita, antiderapanta. Iluminare variabila care mareste intensitatea cu cresterea vitezei. Frana este eficienta si usor accesibila.

Sarcina maxima admisa50 kg;
Reglarea volanului67 – 80 cm;
Varsta3 ani+
Greutatea produsului2.8 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kidwell Jax - gray black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kidwell Jax - gray black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.