KidKraft Casuta Hallie

999,90 lei (1 magazin)
Casuta din lemn pentru papusi Hallie Casa este perfecta pentru spatii mari si mici, cu 30 de piese de accesorii de joaca si un covor de joc pliabil, exista nenumarate locuri pentru imaginatie. Plin de detalii unice, cum ar fi o zona de joaca in aer liber, gradina si roaba in aer liber, gratar si carucior cu roti si o zona de luat masa in aer liber, casa de papusi Hallie este perfecta pentru papusi care sa aiba aventuri marete in stil sudic.Caracteristici:- Varsta: 3 ani +- Material: le ...

Descriere


KidKraft Casuta Hallie

Casuta din lemn pentru papusi Hallie Casa este perfecta pentru spatii mari si mici, cu 30 de piese de accesorii de joaca si un covor de joc pliabil, exista nenumarate locuri pentru imaginatie. Plin de detalii unice, cum ar fi o zona de joaca in aer liber, gradina si roaba in aer liber, gratar si carucior cu roti si o zona de luat masa in aer liber, casa de papusi Hallie este perfecta pentru papusi care sa aiba aventuri marete in stil sudic.Caracteristici:- Varsta: 3 ani +- Material: lemn, plastic, MDF- Dimensiune: 69.7 x 30.3 x 110.69 cmContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KidKraft Casuta Hallie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KidKraft Casuta Hallie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.