Khalis Vert Malac Private 100ml - Apa de Parfum

79,99 lei (1 magazin)
VERT MALAC PRIVATE by Khalis este un parfum ce rosteste povestea olfactiva a unei femei pasionale. Aceasta bijuterie olfactiva va cuprinde in bratele ei calde si energizante de portocal, imbibata in aroma subtila a naturii din inima miresmelor, creata din flori proaspete de crin, buchete de ylang-ylag si ziua fierbinte cu arome de iasomie. Piperul roz din incipit este temperat de experienta florala bogata in culori si texturi pudrate ce vor ramane impregnate pe piele in veac. Baza cu ...

Descriere


Khalis Vert Malac Private 100ml - Apa de Parfum

VERT MALAC PRIVATE by Khalis este un parfum ce rosteste povestea olfactiva a unei femei pasionale. Aceasta bijuterie olfactiva va cuprinde in bratele ei calde si energizante de portocal, imbibata in aroma subtila a naturii din inima miresmelor, creata din flori proaspete de crin, buchete de ylang-ylag si ziua fierbinte cu arome de iasomie. Piperul roz din incipit este temperat de experienta florala bogata in culori si texturi pudrate ce vor ramane impregnate pe piele in veac. Baza cu acorduri lemnoase ofera o senzatie de atractivitate si mister atunci cand este alaturata dulcetii vaniliei, creand prin contrast cu rasina de benzoin, plina de voluptate si intensitate o piesa de colectie ce paseste increzator pe podium. VERT MALAC PRIVATE este un parfum perfect pentru orice femeie doritoare de extravaganta. Categorie olfactiva: Floral - Fructat Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Portocala, Portocala amara, Piper roz Note de mijloc: Iasomie, Ylang-Ylang, Crin Note de baza: Rasina de Benzoica, Vanilie, Note lemnoase Din experienta clientilor acest parfum este asemanator cu: - Armani VERT MALACHITE 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Khalis Vert Malac Private 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Khalis Vert Malac Private 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.