Keune Style Strong Mousse, 500 ml

102,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Spuma pentru Volum si Fixare Foarte Puternica - Keune Style Strong Mousse, 500 ml:  spuma pentru volum si fixare foarte puternica ideala pentru parul cu fir gros sau normal. Reprezinta o baza excelenta pentru coafat. Contine filtre UV si ofera stralucire. se aplica pe parul umed, proaspat spalat si se coafeaza dupa dorinta. Beneficiu:  Fixare, Protectie uv, Stralucire. Cantitate:  500 ml. Brand:  Keune ...

Descriere


Keune Style Strong Mousse, 500 ml

Descrierea produsului:
Spuma pentru Volum si Fixare Foarte Puternica - Keune Style Strong Mousse, 500 mlspuma pentru volum si fixare foarte puternica ideala pentru parul cu fir gros sau normal. Reprezinta o baza excelenta pentru coafat. Contine filtre UV si ofera stralucire.
se aplica pe parul umed, proaspat spalat si se coafeaza dupa dorinta.
BeneficiuFixare, Protectie uv, Stralucire.
Cantitate500 ml.
BrandKeune

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Keune Style Strong Mousse, 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Keune Style Strong Mousse, 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.