KBT Balansoar pe arcuri Vacuta

Balansoar pe arcuri cu fixare in beton are un design placut si este fabricat din materiale de calitate superioara. Manerul este foarte confortabil si sigur iar spatiul de sprijin pentru picioare este confectionat din material antialunecare. Balansoar pe arcuri pentru copii KBT Avantaje: Manere antialunecare HDPE (High-density polyethylene)Rezistent in timp la intemperii si UVMateriale Caracteristici: Profil care se ingroapa in beton: 39 cm.Inaltime arc: 40 cm. Dimensiuni: 770 x 550 / Ã ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


KBT Balansoar pe arcuri Vacuta

Balansoar pe arcuri cu fixare in beton are un design placut si este fabricat din materiale de calitate superioara. Manerul este foarte confortabil si sigur iar spatiul de sprijin pentru picioare este confectionat din material antialunecare. Balansoar pe arcuri pentru copii KBT Avantaje: Manere antialunecare HDPE (High-density polyethylene)Rezistent in timp la intemperii si UVMateriale Caracteristici: Profil care se ingroapa in beton: 39 cm.Inaltime arc: 40 cm. Dimensiuni: 770 x 550 / Ø 170 x 400 mm Gama de jucarii pe arcuri KBT are cinci membrii colorati: un dragon, o vacuta, un elefant, o foca si un magar. Componentele si arcul sunt livrate neasamblate. Manerele si suportul pentru picioare au un profil anti-alunecare. Exista doua sisteme de fixare disponibile: un element care trebuie fixat in beton turnat o ancora plana care trebuie fixata pe beton. Ambele sisteme sunt realizate din otel galvanizat la cald. KBT este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii si compinente pentru spatiile de joaca.Ei se demarca atat prin calitatea deosebita, standardele inalte de productie si varietatea produselor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KBT Balansoar pe arcuri Vacuta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KBT Balansoar pe arcuri Vacuta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.