Karcher WD 2

Aspiratorul multifunctional karcher WD 2, puternic si eficient din punct de vedere energetic, este echipat cu un recipient din plastic robust cu o capacitate de 12 litri si rezistent la impact, este un dispozitiv ideal din clasa de baza. Cu un consum de energie de numai 1000 watts, aspiratorul multifunctional compact WD 2 este puternic si eficient. Acest dispozitiv practic din clasa de baza este echipat cu un recipient din plastic cu o capacitate de 12 litri, rezistent la impact si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher WD 2

Aspiratorul multifunctional karcher WD 2, puternic si eficient din punct de vedere energetic, este echipat cu un recipient din plastic robust cu o capacitate de 12 litri si rezistent la impact, este un dispozitiv ideal din clasa de baza.

Cu un consum de energie de numai 1000 watts, aspiratorul multifunctional compact WD 2 este puternic si eficient. Acest dispozitiv practic din clasa de baza este echipat cu un recipient din plastic cu o capacitate de 12 litri, rezistent la impact si un filtru de spuma. Duza de podea cu clema de fixare nou dezvoltata cu mixer garanteaza absorbtia optima a oricarui tip de murdarie. Alte caracteristici suplimentare ale aspiratorului multifunctional WD 2 sunt sistemul de blocare 'Pull & Push', manerul ergonomic pentru transport si spatiul practic de depozitare a cablului si accesoriilor.

Date tehnice    
Consum de energie (W)
 
1000
 l
 
12
Material recipient
 
Plastic
Cablu de racordare (m)
 
4
Diametrul nominal al accesoriilor (mm)
 
35
Greutate (kg)
 
4,5
Dimensiuni (L x l x H) (mm)
 
369 x 337 x 430
Dotari si Utilizare Duza de podea noua
Pentru rezultate de curatare perfecte - pentru impuritati uscate, umede, fine sau mari. Depozitare practica pentru cablu si accesorii Pastrare economica, sigura a furtunului, cablului si accesoriilor Sistem de blocare „Pull & Push" Pentru deschiderea si inchiderea usoara, rapida si sigura a recipientului. Maner pentru transport in forma ergonomica Permite transportul convenabil al dispozitivului. Mod de constructie compact Flexibil si multifunctional. Spatiu restrans de depozitare.

 


Cod producator:KARCHER-782

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher WD 2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher WD 2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.