Karcher Set lavete din microfibre pentru baie

Curățenie perfectă în baie: Cu setul de lavete din microfibre pentru baie, fabricate din microfibre de înaltă calitate. Cele două lavete de podea pentru duza EasyFix asigură podele strălucitoare și curate in baie, cu ajutorul sistemului de prinde cu scai, ele pot fi atașate si indepartate rapid și ușor fără a intra in contact cu murdăria. Utilizând laveta abraziva pentru duza de mana, puteți îndepărta fără efort chiar și calcarul și resturile de săpun, iar lave ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Set lavete din microfibre pentru baie

Curățenie perfectă în baie: Cu setul de lavete din microfibre pentru baie, fabricate din microfibre de înaltă calitate. Cele două lavete de podea pentru duza EasyFix asigură podele strălucitoare și curate in baie, cu ajutorul sistemului de prinde cu scai, ele pot fi atașate si indepartate rapid și ușor fără a intra in contact cu murdăria. Utilizând laveta abraziva pentru duza de mana, puteți îndepărta fără efort chiar și calcarul și resturile de săpun, iar laveta de lustruire va face oglinzile și alte suprafețe netede să strălucească ca noi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Set lavete din microfibre pentru baie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Set lavete din microfibre pentru baie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.