Kanebo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml

527,00 lei (1 magazin)
SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml de la Kanebo Sensai. O crema bogata care ofera hidratare si hranire în zona ochilor pentru un aspect tineresc, cu fermitate si claritate restaurata. Textura sa cremoasa ne ofera confort si calm instantaneu, exercitând o actiune decongestionanta, unificând umbra cercurilor întunecate. În acelasi timp, efectul sau ultra-hidratant netezeste zona eliminând orice linie de uscaciune si prevenind viitoarele riduri. Potrivit pentru toa ...

Descriere


Kanebo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml de la Kanebo Sensai. O crema bogata care ofera hidratare si hranire în zona ochilor pentru un aspect tineresc, cu fermitate si claritate restaurata. Textura sa cremoasa ne ofera confort si calm instantaneu, exercitând o actiune decongestionanta, unificând umbra cercurilor întunecate. În acelasi timp, efectul sau ultra-hidratant netezeste zona eliminând orice linie de uscaciune si prevenind viitoarele riduri. Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Mod de utilizare:

.Aplicati dimineata si / sau seara dupa crema obisnuita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kanebo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kanebo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE eye contour cream 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.