Kallos Vopsea Permanenta - Colors Cream Hair Colour nuanta 6D Blond Inchis Tutun

12,00 lei (1 magazin)
Vopsea de par profesionala ce ofera parului o culoare stralucitoare, naturala si rezistenta, o acoperire perfecta a firelor de par alb si ingrijire optima in timpul si dupa procesul de colorare. Formula sa este imbogatita cu provitamina B5 si extracte din plante pentru o actiune delicata si pastrarea sanatatii si integritatii fibrei capilare. Aplicare:  intr-un bol nemetalic se amesteca orice nuanta de vopsea permanenta Kallos Colors cu oxidantul Kallos de diferite concentratii ...

Descriere


Kallos Vopsea Permanenta - Colors Cream Hair Colour nuanta 6D Blond Inchis Tutun

Vopsea de par profesionala ce ofera parului o culoare stralucitoare, naturala si rezistenta, o acoperire perfecta a firelor de par alb si ingrijire optima in timpul si dupa procesul de colorare. Formula sa este imbogatita cu provitamina B5 si extracte din plante pentru o actiune delicata si pastrarea sanatatii si integritatii fibrei capilare.

Aplicareintr-un bol nemetalic se amesteca orice nuanta de vopsea permanenta Kallos Colors cu oxidantul Kallos de diferite concentratii in raport egal (1:1). Amestecul astfel obtinut se aplica pe parul uscat, nespalat in prealabil. Dupa expirarea timpului de actionare, se clateste parul cu atentie pentru a indeparta orice urma de vopsea, se samponeaza si se utilizeaza balsamul Kallos.
Timp de actionare30-60 minute fara casca, 15-35 minute cu casca, in functie de intensitatea dorita.
Obsvopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.
Tip parVopsit.
BeneficiuMentinerea culorii.
Cantitate60 ml.
CuloareBlond.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kallos Vopsea Permanenta - Colors Cream Hair Colour nuanta 6D Blond Inchis Tutun de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kallos Vopsea Permanenta - Colors Cream Hair Colour nuanta 6D Blond Inchis Tutun sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.