Kallos Ceara de Epilat Naturala de Unica Folosinta - rosie, cu bioxid de titan, 100g

9,00 lei (1 magazin)
Ceara naturala de unica folosinta, utilizata pentru indepartarea parului nedorit, foarte practica si usor de folosit datorita flaconului cu aplicator. Se intinde si se indeparteaza cu usurinta, iar formula bogata in bioxid de titan asigura o actiune delicata, fiind ideala pentru pielea sensibila si prevenind iritatiile chiar si in timpul sezonului estival. Aplicare:  se intinde pe zona vizata cu ajutorul aplicatorului, se inlatura prin smulgerea fasiilor.  Cantitate: &nb ...

Descriere


Kallos Ceara de Epilat Naturala de Unica Folosinta - rosie, cu bioxid de titan, 100g

Ceara naturala de unica folosinta, utilizata pentru indepartarea parului nedorit, foarte practica si usor de folosit datorita flaconului cu aplicator. Se intinde si se indeparteaza cu usurinta, iar formula bogata in bioxid de titan asigura o actiune delicata, fiind ideala pentru pielea sensibila si prevenind iritatiile chiar si in timpul sezonului estival.

Aplicare: se intinde pe zona vizata cu ajutorul aplicatorului, se inlatura prin smulgerea fasiilor. 

Cantitate: 100 g. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kallos Ceara de Epilat Naturala de Unica Folosinta - rosie, cu bioxid de titan, 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kallos Ceara de Epilat Naturala de Unica Folosinta - rosie, cu bioxid de titan, 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.