Juvena Ulei vitalizant pentru masaj Luxury Performance Oil 200 ml

148,00 lei (1 magazin)
Ulei revitalizant pentru masaj,  oferă  pielii elasticitate, vitalitate  și  o senzatie de bunăstarea fizică. Arom tipica pentru linia  de ingrijire a corpului Juvena, amintește briza din  grădini spaniole și scoate în evidență senzatia de relaxare a  pielii. Și asta este apogeul fiecarui program de ingrijire a corpului. Întregul corp este tratat  cu ulei special  selectat  si&nb ...

Descriere


Juvena Ulei vitalizant pentru masaj Luxury Performance Oil 200 ml

Ulei revitalizant pentru masaj,  oferă  pielii elasticitate, vitalitate  și  o senzatie de bunăstarea fizică. Arom tipica pentru linia  de ingrijire a corpului Juvena, amintește briza din  grădini spaniole și scoate în evidență senzatia de relaxare a  pielii. Și asta este apogeul fiecarui program de ingrijire a corpului. Întregul corp este tratat  cu ulei special  selectat  si cultivat. Restabilește elasticitatea si fermitatea.  Datorită utilizarii zilnice structura pielii se îmbunatateste semnificativ.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Juvena Ulei vitalizant pentru masaj Luxury Performance Oil 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Juvena Ulei vitalizant pentru masaj Luxury Performance Oil 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.