JURA Ena 8 Sunset Red

Espressor automat Jura Ena 8 Sunset Red + BONUS Compact, elegant, simplu - proaspat macinat, nu in capsula. Noul automat de cafea pentru 1 ceasca, totul la superlativ: compact, simplu, elegant – un „must have” pentru toti iubitorii de cafea si estetii. ENA 8 impresioneaza prin specialitatile sale de cafea proaspat macinata, nu in capsula. Gratie gamei largi de preparate disponibile la atingerea unui buton, acesta seduce papilele gustative oricarui gurm ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


JURA Ena 8 Sunset Red

Espressor automat Jura Ena 8 Sunset Red + BONUS

Compact, elegant, simplu - proaspat macinat, nu in capsula.

Noul automat de cafea pentru 1 ceasca, totul la superlativ: compact, simplu, elegant – un „must have” pentru toti iubitorii de cafea si estetii. ENA 8 impresioneaza prin specialitatile sale de cafea proaspat macinata, nu in capsula. Gratie gamei largi de preparate disponibile la atingerea unui buton, acesta seduce papilele gustative oricarui gurmand.

Pamantul rosu, un oras asezat intre dealuri blande. Placi de lut care stralucesc sub lumina calda a apusului. Dolce vita, bucurie si placere. O atmosfera magica si vesela care duce orasul la cea mai adanca noapte. Acest univers de apus este al lui ENA 8 Sunset Red.

Compact

Cu o latime de numai 27,1 cm, inaltime de 32,3 cm si adancime de 44,5 cm, acest automat de cafea pentru 1 ceasca se potriveste oriunde.

Elegant

Rezervorul rotund de apa completeaza designul masinii. Structura sa si forma cilindrica sunt inspirate de carafele premium de cristal.


Simplu

Ecranul TFT frontal de 2.8 si butoanele definite clar asigura o utilizare usoara.

Proaspat macinata, nu in capsula

Zece specialitati diferite sunt disponibile la atingerea unui buton. Datorita primei unitati compacte de percolare Vacuum-Clean, cafeaua curge in ceasca in conditii ideale. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.® ) optimizeaza aroma pentru ristretto sau espresso. Tehnologia Fine Foam pregateste o spuma de lapte cremoasa si fina pentru cappuccino si alte specialitati cu lapte.

BONUS: o punga 1kg boabe



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JURA Ena 8 Sunset Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JURA Ena 8 Sunset Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.