Juicy Couture EDP 30 ml

Juicy Couture este un parfum Floral Fructat destinat femeilor. Juicy Couture a fost lansat in anul 2006, fiind creat de Harry Fremont. Este un parfum care emana senzualitate si feminitate, care iti inunda simturile in aroma eleganta si misterioasa. Notele de varf sunt reprezentate de maracuia, mandarina, mar verde, zambila, pepene rosu, galbenele si frunze verzi. Notele de mijloc sunt reprezentate de tuberoza, crin si maciese. Notele de baza sunt reprezentate de paciuli, vanilie, caram ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Juicy Couture EDP 30 ml

Juicy Couture este un parfum Floral Fructat destinat femeilor. Juicy Couture a fost lansat in anul 2006, fiind creat de Harry Fremont. Este un parfum care emana senzualitate si feminitate, care iti inunda simturile in aroma eleganta si misterioasa. Notele de varf sunt reprezentate de maracuia, mandarina, mar verde, zambila, pepene rosu, galbenele si frunze verzi. Notele de mijloc sunt reprezentate de tuberoza, crin si maciese. Notele de baza sunt reprezentate de paciuli, vanilie, caramel, lemn pretios si crema de zahar ars.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Juicy Couture EDP 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Juicy Couture EDP 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.