Joyroom Stylus Pen JR-BP560 Alb

29,00 lei (1 magazin)
  Stylus Pen-ul Joyroom JR-BP56 ofera reactia si fluiditatea naturala a unui instrument traditional de scriere sau desen. Varful va permite sa creati un desen chiar si in zone mici. Fabricat din aluminiu CNC, are varfuri care pot fi inlocuite oricand. Simplu de utilizat, nu trebuie incarcat, perfect pentru desen, scriere sau editare fotografii.   Caracteristici:   Perfect pentru scris si desenat Practic Usor de folosit Realizat din aluminiu ...

Descriere


Joyroom Stylus Pen JR-BP560 Alb

 

Stylus Pen-ul Joyroom JR-BP56 ofera reactia si fluiditatea naturala a unui instrument traditional de scriere sau desen. Varful va permite sa creati un desen chiar si in zone mici. Fabricat din aluminiu CNC, are varfuri care pot fi inlocuite oricand. Simplu de utilizat, nu trebuie incarcat, perfect pentru desen, scriere sau editare fotografii.

 

Caracteristici:

 

  • Perfect pentru scris si desenat
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Realizat din aluminiu
  • Pachetul contine 3 varfuri de schimb

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Joyroom Stylus Pen JR-BP560 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Joyroom Stylus Pen JR-BP560 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.