Josera Cat Marinesse 2 kg

de la 62,09 lei (3 magazine)
Pisicile sunt recunoscute ca fiind gurmande și uneori chiar mofturoase. Dar și un sistem digestiv sensibil sau anumite intoleranțe sunt adesea întâlnite. Josera Marinesse le oferă o hrană echilibrată și hipoalergenică, foarte bine acceptată de pisicile sensibile și de cele pretențioase. Hrana conține orez și cartofi ușor de digerat ca surse de carbohidrați și nu include deloc grâu. Numărul surselor de proteine e redus, iar hrana e deosebit de bine tolerată. Somonul ...

Descriere


Josera Cat Marinesse 2 kg

Pisicile sunt recunoscute ca fiind gurmande și uneori chiar mofturoase. Dar și un sistem digestiv sensibil sau anumite intoleranțe sunt adesea întâlnite. Josera Marinesse le oferă o hrană echilibrată și hipoalergenică, foarte bine acceptată de pisicile sensibile și de cele pretențioase. Hrana conține orez și cartofi ușor de digerat ca surse de carbohidrați și nu include deloc grâu. Numărul surselor de proteine e redus, iar hrana e deosebit de bine tolerată. Somonul gustos și ușor de digerat e sursa principală de proteine și e recunoscut pentru conținutul său ridicat de acizi grași esențiali omega-3 și omega-6. Aceștia contribuie la sănătatea pielii și oferă o blană strălucitoare. Mâncarea are un raport optim calciu-fosfor și conținut redus de magneziu, ajutând la menținerea unei valori bune a ph-ului între 6.0-6.5, ceea ce poate preveni formarea pietrelor renale. Calitatea ridicată a ingredientelor, precum și procesul delicat de preparare asigură o hrană ușor de digerat pentru pisicile sensibile și ușurează tensiunea asupra sistemului digestiv. Josera Marinesse pe scurt: Hrană uscată completă pentru pisici mofturoase și sensibile Rețetă hipoalergenică sprijină sistemul digestiv și e ușor de asimilat Număr redus de surse de proteine animale: pentru acceptanță maximă Somon ca sursă principală de proteine animale: foarte delicios, ușor de digerat, furnizează acizi grași esențiali Control valoare pH: raport optim calciu-fosfor și nivel redus de magneziu pentru un pH între 6,0-6,5 - pentru prevenirea formării pietrelor renale Fără grâu: cu orez și cartofi ca surse de carbohidrați ușor de digerat Piele sănătoasăa & blană lucioasă: cu acizi grași Omega-3 și Omega-6, vitamina E, biotină și zinc în formă organică ușor de absorbit Ingrediente de cea mai înaltă calitate și proces delicat de gătire: pentru un grad mare de digerabilitate și ușurarea tensiunii asupra sistemului digestiv Josera înseamnă calitate premium certificată din regiunea Odenwald, Germania. Hrana a fost dezvoltată conform ultimelor descoperiri ale oamenilor de știință și ale medicilor veterinari. Este procesată prin metode blânde și ecologice. Alimentele Josera sunt disponibile în diferite sortimente pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pisicilor.     Ingrediente:somon uscat, orez, cartofi uscați, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă, proteine de cartofi, proteine de pește hidrolizate, minerale. AditiviAditivi nutriționali:vitamina A (18.000 mg/kg), vitamina D3 (1.800 mg/kg), vitamina E (220 mg/kg), vitamina B1 (15 mg/kg), vitamina B2 (20 mg/kg), vitamina B6 (20 mcg/kg), vitamina B12 (100 mcg/kg), niacină (90 mg/kg), acid pantotenic (50 mg/kg), acid folic (5 mg/kg), biotină (1.000 mcg/kg), taurină (1.600 mg/kg), fier (140 mg/kg), zinc (170 mg/kg), mangan (15 mg/kg), cupru (18 mg/kg), iod (1,5 mg/kg).Aditivi tehnologici:Antioxidanți: extracte bogate în tocoferol din surse naturale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Josera Cat Marinesse 2 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Josera Cat Marinesse 2 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.