Johnson&Johnson Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 buc

Acuvue 1-Day Moist Multifocal  este lentile de contact de zi cu zi multifocale marca Johnson & Johnson.   Caracteristici ale lentilelor Acuvue® 1-Day Moist Multifocal:   Acuvue 1-Day Moist Multifocal  sunt lentile de contact de unica folosinta moi. Acestea au fost proiectate cu o formă naturală și funcție a ochiului. 1-Day Acuvue Moist Multifocal  sunt lentile care ofera confortul timp de o zi. Lentilele sunt făcute pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Johnson&Johnson Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 buc

Acuvue 1-Day Moist Multifocal este lentile de contact de zi cu zi multifocale marca Johnson & Johnson.

 

Caracteristici ale lentilelor Acuvue® 1-Day Moist Multifocal:

 

Acuvue 1-Day Moist Multifocal sunt lentile de contact de unica folosinta moi. Acestea au fost proiectate cu o formă naturală și funcție a ochiului.

1-Day Acuvue Moist Multifocal sunt lentile care ofera confortul timp de o zi. Lentilele sunt făcute pentru prezbiopie și puteți experimenta o viziune clară, atât la apropiere cat și la departare. Aceste lentile sunt fabricate cu tehnologia LACREON. Această substanță hidratantă ajută lentilele reține umezeala de dimineața până seara târziu. Creat pe baza materialului 1-Day Acuvue Moist, care tine umiditatea pentru o lungă durată de timp. 1-Day Acuvue Moist multifocal au o protecție ridicată UV și sunt perfecte pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Acuvue Moist Multifocal a primit prestigiosul SILIMO d'Or.


Parametrii:

Curba de bază 8.4 mm / diametru 14.3 mm
Game de putere + 6.00D la -9.00D (0.25D etape)


ADDs:
DD Joasă (+ 0.75D la + 1.25D)
Mid (+ 1.50D la + 1.75D)
Mare (+ 2.00D la + 2.50D)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Johnson&Johnson Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Johnson&Johnson Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.