Jil Sander Sun for Men EDT 200 ml

180,00 lei (1 magazin)
Apa de toaletă Jil Sander Sun for Men întruchipează minimalismul în parfumerie. Subliniază caracterul unic și excepțional al fiecărui moment, prin simboluri simple şi ușor de înțeles, fără dichisuri și fără sclipici. un parfum aromatic picant pentru adepții clasicului în variantă modernă potrivit pentru zi, mai ales vara Compoziția parfumului Compoziția se deschide cu note proaspete de bergamotă, combinate cu rozmarin aromat. Inima intens ...

Descriere


Jil Sander Sun for Men EDT 200 ml

Apa de toaletă Jil Sander Sun for Men întruchipează minimalismul în parfumerie. Subliniază caracterul unic și excepțional al fiecărui moment, prin simboluri simple şi ușor de înțeles, fără dichisuri și fără sclipici.

un parfum aromatic picant
pentru adepții clasicului în variantă modernă
potrivit pentru zi, mai ales vara
Compoziția parfumului
Compoziția se deschide cu note proaspete de bergamotă, combinate cu rozmarin aromat. Inima intens picantă se remarcă prin notele de cardamon și de nucșoară. Finalul senzual aparține notelor de mosc animalic, încălzit de esența lemnului de santal.

Povestea parfumului
Ca și astrul care îl inspiră, Sun for Men radiază forță și virilitate, în contextul unei zile frumoasă de vară. Combină spontaneitatea incandescentă a soarelui, cu prospețimea brizei și cu romantismul captivant al mării. A fost lansat în anul 2002.

Compoziție
Note baza
lemn de santal, mosc
Note inima
cardamom, nucsoara
Note varf
bergamota, rozmarin
Grupe de parfumuri
aromatice, orientale

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jil Sander Sun for Men EDT 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jil Sander Sun for Men EDT 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.