Jean Dubost Set 6 furculițe din inox pentru cocktail, în cutie de cadou Forged

Jean Dubost a crescut într-o familie care a dus mai departe o tradiție istorică - aceea de a produce tacâmuri și cuțite . Iar numele Dubost a devenit, încă din 1920 , sinonim cu rafinamentul, precizia și stilul . Urmașii săi, continuând să conducă fabrica, au avut mereu grijă să o echipeze cu ultimele tehnologii, pentru o procesare desăvârșită . Însă nu au uitat nici de aportul inegalabil al meșteșugului și al experienței, ca urmare anumite procese încă ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Jean Dubost Set 6 furculițe din inox pentru cocktail, în cutie de cadou Forged

Jean Dubost a crescut într-o familie care a dus mai departe o tradiție istorică - aceea de a produce tacâmuri și cuțite. Iar numele Dubost a devenit, încă din 1920, sinonim cu rafinamentul, precizia și stilul. Urmașii săi, continuând să conducă fabrica, au avut mereu grijă să o echipeze cu ultimele tehnologii, pentru o procesare desăvârșită. Însă nu au uitat nici de aportul inegalabil al meșteșugului și al experienței, ca urmare anumite procese încă se fac manual. Îți prezentăm Jean Dubost - cuțite, tacâmuri și ajutoare de bucătărie de neînlocuit!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jean Dubost Set 6 furculițe din inox pentru cocktail, în cutie de cadou Forged de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jean Dubost Set 6 furculițe din inox pentru cocktail, în cutie de cadou Forged sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.