Jada Toys FAST AND FURIOUS LETTY S RALLY FIGHTER 1 24

de la 107,54 lei (2 magazine)
Intrati in lumea Fast and Furious! Dispunand de indicii de stil direct din filme, aceste vehicule vor respecta cu siguranta standardele fanilor si colectionarilor. Colecteaza-le pe toate pentru a-ti aduna propria echipa rapida si pentru a salva ziua! Masinuta din metal Letty's Rally Fighter, cu usi, capota si portbagaj ce se pot deschide, scara 124. ...

Descriere


Jada Toys FAST AND FURIOUS LETTY S RALLY FIGHTER 1 24

Intrati in lumea Fast and Furious! Dispunand de indicii de stil direct din filme, aceste vehicule vor respecta cu siguranta standardele fanilor si colectionarilor. Colecteaza-le pe toate pentru a-ti aduna propria echipa rapida si pentru a salva ziua! Masinuta din metal Letty's Rally Fighter, cu usi, capota si portbagaj ce se pot deschide, scara 124.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jada Toys FAST AND FURIOUS LETTY S RALLY FIGHTER 1 24 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jada Toys FAST AND FURIOUS LETTY S RALLY FIGHTER 1 24 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.