Jacques Bogart One Man Show Oud Edition EDT 100 ml

One Man Show Oud Edition semnat Jacques Bogart este un parfum Lemnos Aromatic destinat barbatilor. One Man Show Oud Edition a fost lansat in anul 2014 si ofera barbatilor puternici cele mai incantatoare momente invaluite in aroma eleganta si persistenta. Note de parfum: Note de varf: bergamot, galbanum si cimbru rosu. Note de mijloc: condimente, muscata si Lemn de Agar(Oud). Note de baza: papirus, paciuli si pielarie. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Jacques Bogart One Man Show Oud Edition EDT 100 ml

One Man Show Oud Edition semnat Jacques Bogart este un parfum Lemnos Aromatic destinat barbatilor. One Man Show Oud Edition a fost lansat in anul 2014 si ofera barbatilor puternici cele mai incantatoare momente invaluite in aroma eleganta si persistenta. Note de parfum: Note de varf: bergamot, galbanum si cimbru rosu. Note de mijloc: condimente, muscata si Lemn de Agar(Oud). Note de baza: papirus, paciuli si pielarie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jacques Bogart One Man Show Oud Edition EDT 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jacques Bogart One Man Show Oud Edition EDT 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.