Jacobs Cafea macinata Kronung Alintaroma, 500g

de la 26,99 lei (2 magazine)
Cafea macinata JACOBS Kronung Alintaroma, 500gTotul a inceput cu visul lui Johann Jacobs: sa le ofere oamenilor posibilitatea sa savureze cea mai proaspata cafea si sa descopere puterea magica a Alintaromei. Astazi, dupa mai bine de 100 de ani, Alintaroma l-a facut pe Jacobs celebru. Magia Jacobs este mult mai mult decat promisiunea unei cani de cafea alintaromate – este promisiunea unui vis. Prepara-ti o ceasca de cafea JACOBS KRONUNG si bucura-te de Magia Alintaromei. Jacobs, Magia ...

Descriere


Jacobs Cafea macinata Kronung Alintaroma, 500g

Cafea macinata JACOBS Kronung Alintaroma, 500gTotul a inceput cu visul lui Johann Jacobs: sa le ofere oamenilor posibilitatea sa savureze cea mai proaspata cafea si sa descopere puterea magica a Alintaromei. Astazi, dupa mai bine de 100 de ani, Alintaroma l-a facut pe Jacobs celebru. Magia Jacobs este mult mai mult decat promisiunea unei cani de cafea alintaromate – este promisiunea unui vis. Prepara-ti o ceasca de cafea JACOBS KRONUNG si bucura-te de Magia Alintaromei. Jacobs, Magia Alintaromei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jacobs Cafea macinata Kronung Alintaroma, 500g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jacobs Cafea macinata Kronung Alintaroma, 500g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.