JACKALL Tricoroll GT 56SR-F 5.6cm 3.7g Ecchu Yukishiro Blueback 133872

63,99 lei (1 magazin)
Tricoroll este un vobler ce face parte din seria Jackall Timon, dedicate exclusiv pescuitului la pastrav de rau. Este un vobler de tip minnow, cu corpul turtit pe laterale si spatele inalt, forma ideala pentru o evolutie corecta in curentul rapid al apelor de munte. Recuperat usor sau tinut in curent, flancurile voblerului vor straluciri, determinand atacul pastravilor. Puteti incerca sa il animati si mai mult prin miscari sacadate din incheietura mainii sau prin stopari in zonele cu ...

Descriere


JACKALL Tricoroll GT 56SR-F 5.6cm 3.7g Ecchu Yukishiro Blueback 133872

Tricoroll este un vobler ce face parte din seria Jackall Timon, dedicate exclusiv pescuitului la pastrav de rau. Este un vobler de tip minnow, cu corpul turtit pe laterale si spatele inalt, forma ideala pentru o evolutie corecta in curentul rapid al apelor de munte. Recuperat usor sau tinut in curent, flancurile voblerului vor straluciri, determinand atacul pastravilor. Puteti incerca sa il animati si mai mult prin miscari sacadate din incheietura mainii sau prin stopari in zonele cu potential. Se comporta excelent in lanseu, oferind distante lungi si precizie.
Tip vobler: Minnow
Numar ancore: 2
Marime ancore: 12
Lungime: 5.6 cm
Greutate: 3.7 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JACKALL Tricoroll GT 56SR-F 5.6cm 3.7g Ecchu Yukishiro Blueback 133872 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JACKALL Tricoroll GT 56SR-F 5.6cm 3.7g Ecchu Yukishiro Blueback 133872 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.