Jack&Jill Natural pasta de dinti Strawberry 50 g

33,00 lei (1 magazin)
Descriere Jack N’ Jill Natural Da, știm cât de greu poate să fie să vă convingeți copiii să se spele pe dinți. Însă vă garantăm că, cu pasta de dinți naturală pentru copii, cu aromă de căpșuni, Jack N’ Jill Natural, nu va mai fi nicio problemă! Ingredientele sale naturale au efect calmant asupra gingiilor și previn, în mod eficient, apariția cariilor dentare. Datorită dulcelui xilitol și aromei de căpșuni, ...

Descriere


Jack&Jill Natural pasta de dinti Strawberry 50 g

Descriere Jack N’ Jill Natural

Da, știm cât de greu poate să fie să vă convingeți copiii să se spele pe dinți. Însă vă garantăm că, cu pasta de dinți naturală pentru copii, cu aromă de căpșuni, Jack N’ Jill Natural, nu va mai fi nicio problemă! Ingredientele sale naturale au efect calmant asupra gingiilor și previn, în mod eficient, apariția cariilor dentare. Datorită dulcelui xilitol și aromei de căpșuni, micuții dvs. de abia vor aștepta spălatul pe dinți. Și, în plus, cu capacul care se deschide foarte ușor, nu vor mai avea nevoie de ajutorul dvs.

Caracteristici:

  • pastă de dinți din ingrediente naturale
  • cu o aromă delicioasă de căpșuni
  • calmează gingiile
  • previne apariția cariilor dentare
  • în ambalaj reciclabil

Ingrediente:

  • xilitol – îndulcitor natural
  • calendula – calmează gingiile
  • fără conținut de zahăr, de coloranți și de conservanți sintetici

Aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă pe periuța de dinți și spălați-vă pe dinți. După folosire, scuipați pasta și clătiți gura cu apă curată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jack&Jill Natural pasta de dinti Strawberry 50 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jack&Jill Natural pasta de dinti Strawberry 50 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.