Iso Trade Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec

Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec Fiecare iubitor de gradinarit stie foarte bine ca exista adesea situatii in care o incarcatura mai grea trebuie transportata. Un carucior de gradina multifunctional si durabil 3 in 1 va fi perfect pentru aceasta sarcina - un carucior, o basculanta si o roaba.  Caruciorul de transport poate rezista la o sarcina de pana la 350 kg, astfel incat putem transporta cu usurinta tot ce avem nevoi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Iso Trade Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec

Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec

Fiecare iubitor de gradinarit stie foarte bine ca exista adesea situatii in care o incarcatura mai grea trebuie transportata. Un carucior de gradina multifunctional si durabil 3 in 1 va fi perfect pentru aceasta sarcina - un carucior, o basculanta si o roaba. 

Caruciorul de transport poate rezista la o sarcina de pana la 350 kg, astfel incat putem transporta cu usurinta tot ce avem nevoie in prezent in el. Acesta va functiona, printre altele, pentru transportul in siguranta al carbunelui, lemnului, rasaduri de plante (ghivece mari si grele), ramuri, gunoi de grajd, var, ingrasaminte sau frunze. De asemenea, va functiona bine in gradina de acasa - de exemplu, pentru transportul caramizilor, pietrelor, uneltelor.  

Caracteristici:

  • 3 in 1 -  produsul indeplineste 3 functii, un carucior, o basculanta si o roaba. Caruciorul are culoare neagra, datorita caruia orice zgarieturi si murdarie sunt cu greu vizibile. Basculanta are un sistem de ridicare sigur - incarcarea se descarca prin rasturnare. Pentru a oferi siguranta, dispune de un blocaj care impiedica ridicarea spontana a vasului.
  • DURABIL  - caruciorul poate suporta perfect sarcini de pana la 350 kg. Are 4 roti pneumatice care absorb socurile si este mai usor si mai lin de condus. Rotile gonflabile vor face mai usor fata unei alei, de exemplu pe o bordura, scari etc. Presiunea anvelopelor poate fi ajustata prin reducerea sau cresterea cantitatii de aer - acest lucru va permite o mare flexibilitate si adaptare la sol. Jantele sunt realizate din otel zincat, datorita caruia sunt rezistente la coroziune - vor fi pastrate in perfecta stare.  
  • MANER PRACTIC  - manerul are o articulatie care va permite ajustarea individuala la inaltimea persoanei, in plus a fost acoperit cu o spuma moale, anti-alunecare, care va permite o prindere ferma. Basculanta este echipata cu un ax de directie, care permite manevrarea usoara chiar si atunci cand transportati o incarcatura grea. Caruciorul va functiona atat pentru persoanele in varsta si va oferi o mare distractie copiilor.
  • MULTIFUNCTIONAL  - produsul este util atat la transportul pamantului in gradina, a sculelor in atelier, cat si pentru transportul lemnului, carbunelui si obiectelor grele in depozit.

Specificatii:

  • culoare: negru
  • capacitate: 100 L
  • structura carucior: otel
  • material janta: otel
  • greutate maxima suportata: 350 kg
  • dimensiuni (lungime/latime/inaltime): 110/47/23 cm
  • lungime maner: 75 cm
  • diametrul rotii: 25 cm
  • greutate carucior: 16.2 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iso Trade Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iso Trade Carucior de gradina, transport, 3 in 1, metalic, max 350 kg, 100 L, 110x47x23/75 cm, Malatec sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.