IQ Hartie color A4 80 g/mp 500 coli/top portocalie

65,87 lei (1 magazin)
Hartie color multifunctionala, portocalie, disponibila in format A4, cu un gramaj de 80 g/mp. Gama variata de culori si nuante asigura obtinerea unui impact vizual puternic, permite personalizarea documentelor si rapoartelor, o foarte buna sistematizare, precum si adaugarea de plus valoare documentelor. Hartia colorata poate fi utilizata si pentru decoratiuni sau diverse proiecte. Gama de produse IQ poseda o fidelitate ridicata de redare a luminii si o stabilitate ridicata a culorii, f ...

Descriere


IQ Hartie color A4 80 g/mp 500 coli/top portocalie

Hartie color multifunctionala, portocalie, disponibila in format A4, cu un gramaj de 80 g/mp. Gama variata de culori si nuante asigura obtinerea unui impact vizual puternic, permite personalizarea documentelor si rapoartelor, o foarte buna sistematizare, precum si adaugarea de plus valoare documentelor. Hartia colorata poate fi utilizata si pentru decoratiuni sau diverse proiecte. Gama de produse IQ poseda o fidelitate ridicata de redare a luminii si o stabilitate ridicata a culorii, fiind destinata in primul rand imprimantelor laser, imprimantelor cu jet de cerneala si copiatoarelor. Ambalare: 500 coli/top.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul IQ Hartie color A4 80 g/mp 500 coli/top portocalie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru IQ Hartie color A4 80 g/mp 500 coli/top portocalie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.