InterMed EVA INTIMA Wash Original Gel pentru igiena intima*250ml

42,49 lei (1 magazin)
CONFORT ZILNIC ORIGINAL Gel de curățare zilnica potrivit pentru toate tipurile de piele Ambalaj practic cu pompă, 250ml Calendula officinalis Acțiune calmantă Chamomilla Recutita Acțiune calmantă Aloe Barbadensis Acțiune hidratantă Acid Lactic pH Regulator DE CE ESTE POTRIVIT ACEST PRODUS? EVA INTIMA® ORIGINAL pH 3.5 este conceput pentru a îndepărta secrețiile și mirosurile organelor genitale externe, calmând și ameliorând în acel ...

Descriere


InterMed EVA INTIMA Wash Original Gel pentru igiena intima*250ml

CONFORT ZILNIC

ORIGINAL

Gel de curățare zilnica potrivit pentru toate tipurile de piele

Ambalaj practic cu pompă, 250ml

Calendula officinalis

Acțiune calmantă

Chamomilla Recutita

Acțiune calmantă

Aloe Barbadensis

Acțiune hidratantă

Acid Lactic

pH Regulator

DE CE ESTE POTRIVIT ACEST PRODUS?

EVA INTIMA® ORIGINAL pH 3.5 este conceput pentru a îndepărta secrețiile și mirosurile organelor genitale externe, calmând și ameliorând în același timp eventualele iritații, datorită acțiunii extractelor de gălbenele, mușețel, nalbă și ruscus.

Extractul de aloe și pantenolul mențin pielea hidratată, iar alcalinul lactic menține pH-ul zonei, contribuind la îmbunătățirea fiziologiei pielii.

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

ÎNCĂ DE LA PRIMA MENSTRUAȚIE

SIGUR PENTRU UTILIZARE ÎN TIMPUL SARCINII

TESTAT DERMATOLOGIC

Cum acționează?

Curăță delicat, nu conține săpun sau detergenți puternici.

Nu conține agenți spumanți precum SLS & amp; SLES, care perturbă fiziologia zonei. Nu conține coloranți artificiali.

Cum se utilizează?

Aplicaţi cantitatea dorită de EVA INTIMA® ORIGINAL pH 3.5 în palmă și creaţi spumă folosind o cantitate mică de apă. Cu această spumă spălaţi bine zona urogenitală și apoi clătiţi cu multă apă. Poate fi folosit în fiecare zi și ori de câte ori este nevoie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul InterMed EVA INTIMA Wash Original Gel pentru igiena intima*250ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru InterMed EVA INTIMA Wash Original Gel pentru igiena intima*250ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.