inSPORTline Roata iluminata pentru penny board 60x45 mm

de la 17,00 lei (3 magazine)
Roata iluminata cu rulmenti ABEC 7 este potrivita pentru penny board si longboard . Roata este prevazuta cu LED-uri care lumineaza in timp ce aceasta se invarte, pe baza energiei electromagnetice, deci nu aveti nevoie de baterii. Roata din poliuretan si rulmentul ABEC 7 este durabil, asigurand o deplasare lina si confortabila. Descriere tehnica: Roata prevazuta cu LED Dimensiune roata: 60 x 45 mm Material: poliuretan Duritate roata: 82A Rulment: ABEC 7 Chrome ...

Descriere


inSPORTline Roata iluminata pentru penny board 60x45 mm

Roata iluminata cu rulmenti ABEC 7 este potrivita pentru penny board si longboard . Roata este prevazuta cu LED-uri care lumineaza in timp ce aceasta se invarte, pe baza energiei electromagnetice, deci nu aveti nevoie de baterii. Roata din poliuretan si rulmentul ABEC 7 este durabil, asigurand o deplasare lina si confortabila. Descriere tehnica: Roata prevazuta cu LED Dimensiune roata: 60 x 45 mm Material: poliuretan Duritate roata: 82A Rulment: ABEC 7 Chrome Pretul este pe bucata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Roata iluminata pentru penny board 60x45 mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Roata iluminata pentru penny board 60x45 mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.