inSPORTline Joyor X5S

Trotineta electrica X5S Neagra este perfecta nu doar pentru deplasare la scoala/servici, dar chiar si in vacante. Multumita greutatii reduse (15.5kg) si mecanismului simplu de pliere, trotineta poate sa incapa foarte usor in portbagajul autovechiculului sau se poate transporta pe tren/autobuz. Motorul de 500W face ca aceasta trotineta sa suporte o greutate de pana la 100kg. Mai mult decat atat, este potrivita si pentru urcare la deal. Viteza maxima pe un drum drept este de 35km/h. Moto ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


inSPORTline Joyor X5S

Trotineta electrica X5S Neagra este perfecta nu doar pentru deplasare la scoala/servici, dar chiar si in vacante. Multumita greutatii reduse (15.5kg) si mecanismului simplu de pliere, trotineta poate sa incapa foarte usor in portbagajul autovechiculului sau se poate transporta pe tren/autobuz. Motorul de 500W face ca aceasta trotineta sa suporte o greutate de pana la 100kg. Mai mult decat atat, este potrivita si pentru urcare la deal. Viteza maxima pe un drum drept este de 35km/h. Motorul fara lant este situat in roata din spate, asa ca nu va mai trebui sa iti faci grii cu privire la curatarea sau ajustarea lantului.

Acumulatorul Li-Ion se incarca la capacitate maxima in 5-7 ore. Autonomia la o singura incarcare este de 55km, astfel incat sa poti folosi trotineta chiar si pe distante mai lungi. Acumulatorul este protejat impotriva supraincarcarii/subincarcarii si se poate reincarca cu un incarcator compact si portabil, in orice moment la fel de usor ca un telefon.

Trotineta Joyor X5S Black are 3 moduri de viteza si este potrivita pentru copii cu varsta de peste 10 ani. Motorul este activat dupa prima miscare de impingere cu piciocruiserul (trotineta trebuie sa fie in miscare), nu trebuie sa iti faci griji ca vei porni accidental motorul. Poti urmari toate informatiile importante pe un ecran color multifunctional. Luminile din fata si din spate (alimentate de acumulatorul principal) iti permit sa folosesti trotineta chiar si dupa lasarea intunericului.

Platforma lata iti permite sa iti asezi picioarele unul langa altul atunci cand mergi cu trotineta. Ghidonul are inaltimea ajustabila, astfel incat trotineta poate fi folosita de persoane cu o inaltime de pana la 200 cm. Fabricata din aluminiu usor dar durabil, trotineta sustine o greutate a utilizatorului de pana la 120kg. Cauciucurile gonflabile de 25.4 cm absorb vibratiile, pentru o alunecare lina a trotinetei. Mai mult, suspensia frontala are rolul de a absorbi socurile foarte eficient. Nu in ultimul rand, trotineta electrica Joyor X5S Black este prevazuta cu un cric practic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Joyor X5S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Joyor X5S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.