inSPORTline inCondi UB45i

de la 2.949,00 lei (6 magazine)
Chiar dacă Bicicleta fitness inSPORTline inCondi UB45i nu arată deosebit, are o varietate de funcții avansate, printre care tehnologia inCondi, care vă permite să sincronizați aparatul cu aplicația de pe telefon. Drept urmare, vă puteți bucura de antrenament pe intervale sau puteți utiliza hărți pentru a vă planifica rutele. Mai mult, aplicația vă permite să vă salvați datele de antrenament și să vă analizați progresul. Programele aparatului sunt uimitoare! Pute ...

Descriere


inSPORTline inCondi UB45i

Chiar dacă Bicicleta fitness inSPORTline inCondi UB45i nu arată deosebit, are o varietate de funcții avansate, printre care tehnologia inCondi, care vă permite să sincronizați aparatul cu aplicația de pe telefon. Drept urmare, vă puteți bucura de antrenament pe intervale sau puteți utiliza hărți pentru a vă planifica rutele. Mai mult, aplicația vă permite să vă salvați datele de antrenament și să vă analizați progresul.

Programele aparatului sunt uimitoare! PuteÈ›i alege dintre 12 programe de profil, programe HRC pentru antrenament de fitness È™i un program WATT. Și dacă nu este suficient, puteÈ›i crea È™i salva propriul program! Pe panoul de control puteÈ›i comuta între cele 16 niveluri de rezistență ale bicicletei. Pentru a vă face cât mai confortabil în timpul antrenamentului, puteÈ›i regla, înălÈ›imea È™i poziÈ›ia orizontală a scaunului. Potrivit pentru întreaga familie, Bicicleta fitness inSPORTline inCondi UB45i este bicicleta perfectă pentru uz casnic.

PoziÈ›ia scaunului poate fi reglată atât pe verticală cât È™i pe orizontală, permiÈ›ându-vă să ajustaÈ›i poziÈ›ia acestuia la înălÈ›imea dvs. De asemenea, puteÈ›i aprecia mânerele lungi, căptuÈ™ite cu spumă, pentru o prindere fermă È™i confortabilă. Mânerele au senzori de puls.

Nivelul de rezistență este ajustat electronic pe panoul de control, ceea ce vă permite să alegeÈ›i dintre 12 programe prestabilite (cu diferite niveluri de rezistență), precum È™i programe speciale (de exemplu, programul HRC care ajustează nivelul de rezistență pentru a vă menÈ›ine în zona de frecvență cardiacă È›intă). Nu în ultimul rând, există programul de revenire, care vă permite să urmăriÈ›i progresul de fitness.

AplicaÈ›ia iCondi vă permite să presetaÈ›i orice rută oriunde în lume în Google Maps. RezistenÈ›a se ajustează la terenul real, făcând rularea È™i mai realistă. AplicaÈ›ia vă permite, de asemenea, să controlaÈ›i funcÈ›iile aparatului de pe tabletă/telefon, să vă salvaÈ›i datele de antrenament È™i să vă bucuraÈ›i de programe de antrenament pe intervale.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline inCondi UB45i de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline inCondi UB45i sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.