inSPORTline inCondi S1000i

de la 5.423,00 lei (4 magazine)
Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline inCondi S1000i este o bicicletă profesională care vă permite să vă distrați în timpul antrenamentului. În afară de marea varietate de programe, vă permite să ascultați muzica preferată și să vizionați videoclipurile dvs. preferate (port USB). În plus, puteți sincroniza aparatul cu aplicația și extinde opțiunile de exercițiu - presetați orice rută oriunde în lume în Google Maps! Pe ecranul color, puteți alege dintre 12 prog ...

Descriere


inSPORTline inCondi S1000i

Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline inCondi S1000i este o bicicletă profesională care vă permite să vă distrați în timpul antrenamentului. În afară de marea varietate de programe, vă permite să ascultați muzica preferată și să vizionați videoclipurile dvs. preferate (port USB). În plus, puteți sincroniza aparatul cu aplicația și extinde opțiunile de exercițiu - presetați orice rută oriunde în lume în Google Maps! Pe ecranul color, puteți alege dintre 12 programe prestabilite, programul popular HRC, programul interesant Race sau creați propriul program.

Volanta grea (20 kg) este plasată în spate, ceea ce face ca bicicleta să fie perfect echilibrată și stabilă. Sistemul de frânare magnetic permite o rulare silențioasă și o schimbare lină a nivelului de rezistență. Scaunul și mânerele pot fi reglate atât pe verticală cât și pe orizontală, permițându-vă să reglați la înălțimea dvs. Mai mult, acest model are două tipuri de mânere pentru o poziție de ciclism mai autentică.

O volantă este o parte integrantă a fiecărei biciclete. Volanta bicicletei indoor cycling inSPORTline inCondi S1000i este plasată în spate, ceea ce o face perfect echilibrată și permite o experiență de ciclism mai autentică. Volanta cântărește 20 kg, asigurând o rulare lină și liniștită.

Poziția corectă a șederii este extrem de importantă, deoarece vă permite să exersați eficient pe bicicleta indoor cycling. Pentru a-l realiza, aveți nevoie de cadrul corect. Acest model vă permite să reglați poziția verticală și orizontală atât a scaunului, cât și a mânerelor la înălțimea dvs. Cele două tipuri de mânere permit o poziție de ciclism mai autentică. Mânerele au, de asemenea, monitoare de ritm cardiac.

Acest model oferă până la 29 de programe diferite, inclusiv programul popular HRC, 12 programe de cursă sau o plimbare virtuală în mediul rural. Cu toate acestea, ecranul color LCD vă permite să faceți mult mai mult decât atât! Datorită portului USB, puteți conecta un hard disk extern și puteți viziona videoclipurile dvs. preferate sau puteți asculta muzica preferată.

Aplicația vă permite să presetați orice rută oriunde în lume în Google Maps. Rezistența se ajustează la terenul real, făcând rularea și mai realistă. Aplicația vă permite, de asemenea, să controlați funcțiile aparatului de pe tabletă/telefon, să vă salvați datele de antrenament sau să vă planificați sesiunile de antrenament în avans.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline inCondi S1000i de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline inCondi S1000i sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.