Impala Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Matt, nuanta 05 Latte Fever

24,00 lei (1 magazin)
Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Impala Matt, nuanta 05 Latte Fever:  ruj tip creion disponibil in nuante moderne, intense si pigmentate, foarte rezistente, ce asigura buzelor confort si ingrijire optima in timp ce le confera un aspect mat, catifelat si neted. Se mentine pe buze intreaga zi, chiar si in cazul consumului de alimente sau lichide, iar formula sa bogata in ulei de avocado si ceruri naturale ofera o hidratare continua. Are o consistenta moale si cremoas ...

Descriere


Impala Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Matt, nuanta 05 Latte Fever

Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Impala Matt, nuanta 05 Latte Feverruj tip creion disponibil in nuante moderne, intense si pigmentate, foarte rezistente, ce asigura buzelor confort si ingrijire optima in timp ce le confera un aspect mat, catifelat si neted. Se mentine pe buze intreaga zi, chiar si in cazul consumului de alimente sau lichide, iar formula sa bogata in ulei de avocado si ceruri naturale ofera o hidratare continua. Are o consistenta moale si cremoasa ce permite aplicarea usoara si uniforma, precum si trasarea unui contur precis. Este retractabil, nefiind necesara ascutirea.
Ingredienteceruri naturale, ulei de avocado
CuloareBej.
BrandImpala

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Impala Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Matt, nuanta 05 Latte Fever de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Impala Ruj Creion Buze Mat cu Persistenta Indelungata Matt, nuanta 05 Latte Fever sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.