Illy Capsule cafea Iperespresso 100 capsule IY7528

Medium roast (prajire medie) - Un echilibru Intre intensitate si delicatețe. Lasa loc aromelor de ciocolata, paine prajita, caramel si aroma usoara de flori.Fiecare capsula este ambalata individual.Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Illy Capsule cafea Iperespresso 100 capsule IY7528

Medium roast (prajire medie) - Un echilibru Intre intensitate si delicatețe. Lasa loc aromelor de ciocolata, paine prajita, caramel si aroma usoara de flori.Fiecare capsula este ambalata individual.Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Illy Capsule cafea Iperespresso 100 capsule IY7528 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Illy Capsule cafea Iperespresso 100 capsule IY7528 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.