iHunt Robo Clean PRO

771,00 lei (1 magazin)
Robot aspirare iHunt Robo Clean PRO cu iHunt Home App, Mop. Robot aspirare iHunt Robo Clean PRO. Ce spui, vrei sa redescoperim impreuna libertatea de a ne bucura de timpul nostru liber? Haide sa uitam pentru totdeauna de praf, sa aruncam matura si sa traim intr-o atmosfera sanatoasa. Nu ai nevoie decat de acest robotel inteligent, complet autonom, un adevarat gigant atunci cand vine vorba despre puterea de aspirare. Dar haideti sa-i spunem direct pe nume, sa-l alintam! El este iHu ...

Descriere


iHunt Robo Clean PRO

Robot aspirare iHunt Robo Clean PRO cu iHunt Home App, Mop. Robot aspirare iHunt Robo Clean PRO.

Ce spui, vrei sa redescoperim impreuna libertatea de a ne bucura de timpul nostru liber? Haide sa uitam pentru totdeauna de praf, sa aruncam matura si sa traim intr-o atmosfera sanatoasa. Nu ai nevoie decat de acest robotel inteligent, complet autonom, un adevarat gigant atunci cand vine vorba despre puterea de aspirare.

Dar haideti sa-i spunem direct pe nume, sa-l alintam! El este iHunt Robo Clean Pro, prietenul si ajutorul tau in gospodarie. Nu va trebui sa stai cu el la povesti, sa pierzi timp sau sa-l servesti cu o cafea. Nu-ti va cere salariu si nici nu va spune ca-l doare spatele. Cafeaua o bei tu, curatenia o face el! Acorda-ti mai mult timp, plimba-te mai mult, relaxeaza-te si simte-te confortabil. Abia ne-am incalzit, hai sa continuam! Dar nu inainte de a-ti spune ca ai scapat si de galagia infernala produsa de aspiratoarele clasice, mari si grele!


Fiind un robotel, automat este extrem de inteligent. Stie ce trebuie sa faca, pe unde sa se plimbe, ce sa curete si cat sa curete. L-am dotat cu un software bine pus la punct si vei descoperi chiar mai multe moduri de aspirare, unele pentru fiecare scenariu la care te-ai gandit, sau poate nici nu ti le imaginasi posibile!

Si daca tot utilizezi un telefon mobil zi de zi, cum ar fi sa poti controla acest aspirator inteligent din confortul canapelei? Sau mai mult, de oriunde ai fi! Curatare rapida sau profunda, automata sau complexa, se adapteaza rapid nevoilor tale si nu te va dezamagi niciodata. Tot ce trebuie sa faci este sa-l lasi sa-si vada de treaba! Ce poate fi mai simplu? Pune-l acum la treaba!

Ce faci? Te-ai apucat sa rascolesti debaraua in cautarea unui prelungitor? Te-ai saturat de cabluri lungi, unele care se tot incurca si nu te mai descurci cu ele? Treci la solutii moderne, robotelul tau are un acumulator integrat, unul puternic si care va oferi o autonomie extinsa.

Poti sa-l iei cu tine si la casa de vacanta, la birou sau oriunde iti doresti, sa stii ca-i plac plimbarile! Dupa ce ati ajuns, il scoti din cutie si il pui la treaba rapid, acumulatorul fiind capabil sa reziste cu brio unui apartament mare sau chiar unei vile de aproximativ 100 mp. Nu-l cauta prin casa, nu sta cu ochii dupa el, se va duce singur la portul de incarcare. Este chiar simpatic!

Zgomot infernal, cearta cu vecinii, partenerul nu poate vorbi la telefon sau nu se poate odihni? Exact, asta se intampla in cazul unui aspirator traditional, toti am trecut prin aceste neplaceri. Hai sa le uitam si nici sa nu le mai experimentam de acum inainte, nu-l mai trezi pe cel mic si nu mai speria pisica!

Ai aspirator nou, elegant, frumos si cel mai important detaliu, unul puternic si silentios! Putere mare de aspirare, zgomot mic, stres mai putin, satisfactie mai mare. Il privesti, zambesti si treci mai departe, el stie ce are de facut si pe unde sa curete. Trebuie sa faceti cunostinta, iHunt Robo Clean Pro este ajutorul tau de baza in gospodarie.

Inteligenta dusa la extrem! Daca te-ai intrebat ce se intampla in cazul in care ramane fara baterie fara sa-si fi terminat treaba, raspunsul este chiar simplu. Fara nicio interventie din partea ta, robotelul se duce singur la incarcat si atunci cand s-a umplut cu energie, revine in locul in care a ramas. Este constiincios si nu te va supara niciodata si nici nu-i place sa lase treaba neterminata.

Stie sa-si poarte singur de grija, nu te va deranja si nici nu-ti va cere ajutorul. Noul tau aspirator inteligent are incorporati o serie de senzori bine adaptati si calibrati, acestia fiind mereu in alerta si il vor proteja de eventualele neplaceri.

Nu se va lovi si nu va avea nevoie sa-l bandajezi sau sa-i dai concediu, detecteaza automat scarile si se va opri atunci cand este cazul, capabil sa-si regleze singur viteza in functie de scenariul intalnit. Toate acestea pentru cat mai putin efort si stres pentru tine, pentru o casa curata si pentru linistea ta. Trebuie sa-l incerci!

Dar sa nu crezi ca am terminat, mai avem multe sa-ti prezentam, trebuie sa afli toate atuurile cu care l-am dotat. Asta pentru ca tu sa depui cat mai putin efort si pentru ca experienta de utilizare sa fie una cat mai completa. Stim ca nu ai vrea sa evite anumite zone sau sa se rataceasca, asta nu se va intampla!

Exista posibilitati multiple de configurare si de personalizare, poti sa apelezi la oricare dintre ele si sa le incerci in functie de situatie, de complexitatea camerei, a podelei sau a mobilierului. Scenarii avansate, adaptari si modificari multiple, toate gandite in cel mai mic detaliu. Suntem siguri ca nici nu ti-ai imaginat cat de performant si de avansat este, dar acum este al tau!

Nici nu trebuie sa ghicim, te intrebi ce se intampla daca ai covoare sau mocheta, cum poate face slalom printre obiectele de mobilier, daca face ajustari automate in functie de situatie si alte amanunte care pot aparea in mod inevitabil. Tu te intrebi, noi deja ne-am gandit, am testat si am configurat.

Robotelul tau utilizeaza tehnologia laser si este capabil sa scaneze toata camera, o face fara sa evite nici cel mai mic detaliu sau cel mai indepartat colt. Cu usurinta face fata diverselor suprafete sau materiale, urca si coboara fara ajutor, isi mareste puterea atunci cand este nevoie, nu-i scapa nimic si nici nu se impiedica. Zambeste cand il vezi, alinta-l si daca vrei, poti chiar sa-l lauzi!

Relaxeaza-te si bucura-te de un aer proaspat si de o casa curata, sanatoasa. In afara de toate tehnologiile despre care am discutat anterior, robotelul tau mai este dotat cu inca un sistem avansat. Are capacitatea de a masura si de a detecta intr-un mod foarte precis obiectele din jurul sau.

Masoara distante in timp real si aduna instant informatii despre suprafete sau obstacole din jurul sau. In acest mod, va sti intotdeauna pe unde a fost si ce zone urmeaza sa fie abordate, curatate si aspirate. Instaleaza aplicatia pe telefonul tau si, daca vrei, poti sa-l controlezi in cel mai mic detaliu.

Sunt integrate chiar 3 moduri de putere, fiecare ce te poate ajuta in functie de situatie. Daca iti doresti sa intretii suprafetele, poti apela la intensitatea mai scazuta. Dar daca ai sesizat ca este nevoie de mai mult si vrei rapid ca in urma sa sa ramana cat se poate de curat, utilizeaza modurile cu putere mai mare.

Cateva minute si gresia din bucatarie va straluci din nou, parchetul de pe hol nu va mai avea praful pe care nu-l suporti si mizeria pe care tocmai a varsat-o cel mic pe covorul din camera sau din sufragerie...va deveni o amintire. Nici nu conteaza ce s-a intamplat, ramai relaxat si bazeaza-te pe ajutorul lui.

Nu puteai asocia pana acum linistea cu aspiratorul si te infiora numai ideea ca iar trebuie sa suporti zgomotul de nedescris produs de acesta? Stai linistiti, ni se intampla tuturor, dar poti uita aceste neplaceri pe care a trebuit sa le suporti pana acum. Este linistit, simpatic si puternic!

Diminetile vor ramane neperturbate, amiaza iti va aduce relaxare, dar si curatenie. Intinde-te comod in canapea si nu-ti intrerupe serialul preferat, noul tau aspirator va continua sa-si faca treaba in liniste, fara sa se faca prea mult remarcat. Te poti baza pe toata inteligenta lui si pe functiile avansate deja integrate.

O singura aplicatie gratuita, multiple gadgeturi, nenumarate posibilitati. Asta vei primi si asa trebuie sa fie, modern, simplu si intuitiv. Este o buna modalitate de a afla mereu totul despre robotelul tau preferat, de a primi detalii actualizate despre functionalitate, de a face configurari sau de a activa optiuni.

Si vei face totul fara sa te apleci, fara sa te murdaresti sau sa cauti butoane dificile si incomode. O solutie cat se poate de moderna si de fiabila, trebuie sa treci la un nivel superior si sa lasi tehnologia avansata sa lucreze pentru tine. Nu vei avea decat de castigat! iHunt Robo Cleaner Pro, solutia pentru o casa curata.



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iHunt Robo Clean PRO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iHunt Robo Clean PRO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.