Ideal Lux Lampadar ELVIS PT2 ARGENTO

861,19 lei (1 magazin)
De peste 40 de ani Ideal Lux a produs si distribuit corpuri de iluminat deosebite pentru spatii interioare sau exterioare. Compania are sediul in Venetia iar personalul este format din tineri creativi ce respecta traditiile acestui oras si le combina cu tendintele actuale din designul de interior. Ideal-Lux exporta corpurile de iluminat in mai mult de 70 de tari si detine o retea consolidata de distributie in Italia si Europa. De la clasic la modern, de la interiorul casei tale la spa ...

Descriere


Ideal Lux Lampadar ELVIS PT2 ARGENTO

De peste 40 de ani Ideal Lux a produs si distribuit corpuri de iluminat deosebite pentru spatii interioare sau exterioare. Compania are sediul in Venetia iar personalul este format din tineri creativi ce respecta traditiile acestui oras si le combina cu tendintele actuale din designul de interior. Ideal-Lux exporta corpurile de iluminat in mai mult de 70 de tari si detine o retea consolidata de distributie in Italia si Europa. De la clasic la modern, de la interiorul casei tale la spatiul din birou, de la sticla facuta manual la cristal: exista peste 1500 produse originale si brevetate pentru a satisface nevoia tuturor clientilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ideal Lux Lampadar ELVIS PT2 ARGENTO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ideal Lux Lampadar ELVIS PT2 ARGENTO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.