Hot Wheels Masinuta - Color Shifters 1:64

20,99 lei (1 magazin)
Micii pasionati de viteza si modele de autovehicule vor fi incantati de optiunea care permite schimbarea culorii la contactul cu apa! O masina cameleon face orice calatorie mai aventuroasa! Nota:· Acest produs este disponibil in mai multe modele· Produsul se vinde individual· Livrarea modelului se va realiza in mod aleator· Nu se poate alege un anumit model Varsta recomandata: 3 ani+. ...

Descriere


Hot Wheels Masinuta - Color Shifters 1:64

Micii pasionati de viteza si modele de autovehicule vor fi incantati de optiunea care permite schimbarea culorii la contactul cu apa! O masina cameleon face orice calatorie mai aventuroasa! Nota:· Acest produs este disponibil in mai multe modele· Produsul se vinde individual· Livrarea modelului se va realiza in mod aleator· Nu se poate alege un anumit model Varsta recomandata: 3 ani+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hot Wheels Masinuta - Color Shifters 1:64 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hot Wheels Masinuta - Color Shifters 1:64 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.