Hot Wheels Masina cu telecomanda, Flip Racer

129,99 lei (1 magazin)
Masinuta Flip Racer de la este o masina controlata din telecomanda, echipata cu caracteristici spectaculoase pentru a face fata diferitelor tipuri de terenuri. Telecomanda ofera control complet in toate directiile, inclusiv inainte, inapoi, stanga si dreapta, permitandu-i sa se deplaseze usor prin diverse tipuri de terenuri. Cu o viteza impresionanta de 8 km/h si capacitati impresionante de rotatie, masina poate efectua cascadorii si rasturnari de 360 de grade, oferind o experienta de ...

Descriere


Hot Wheels Masina cu telecomanda, Flip Racer

Masinuta Flip Racer de la este o masina controlata din telecomanda, echipata cu caracteristici spectaculoase pentru a face fata diferitelor tipuri de terenuri. Telecomanda ofera control complet in toate directiile, inclusiv inainte, inapoi, stanga si dreapta, permitandu-i sa se deplaseze usor prin diverse tipuri de terenuri. Cu o viteza impresionanta de 8 km/h si capacitati impresionante de rotatie, masina poate efectua cascadorii si rasturnari de 360 de grade, oferind o experienta de joc plina de actiune si spectacol. Pachetul contine:- 1x masina Flip Racer;- 1x telecomanda. Baterii! Masina functioneaza cu 4 baterii de tip AAA, iar telecomanda cu 2 baterii de tip AAA (nu sunt incluse).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hot Wheels Masina cu telecomanda, Flip Racer de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hot Wheels Masina cu telecomanda, Flip Racer sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.