Honeywell Thor VM1A-L0N-1B2A20E

de la 15.546,42 lei (3 magazine)
Terminal vehicul Honeywell Thor VM1A, cold storage, 3GB RAM, 32GB stocare, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Android 8 cu GMS, QWERTY, ecran freeze rezistiv 8 inch 1280x768, Qualcomm Snapdragon octa-core, IP66 Trebuie sa continuati sa mutati produse si materiale inauntru si in afara pe tot parcursul zilei, fara compromisuri si fara sa va faceti griji ca computerul montat pe vehicul nu va putea tine pasul cu forta de munca sau cu infrastructura IT. Aveti nevoie de Thor™ VM1A. Construit cu m ...

Descriere


Honeywell Thor VM1A-L0N-1B2A20E

Terminal vehicul Honeywell Thor VM1A, cold storage, 3GB RAM, 32GB stocare, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Android 8 cu GMS, QWERTY, ecran freeze rezistiv 8 inch 1280x768, Qualcomm Snapdragon octa-core, IP66

Trebuie sa continuati sa mutati produse si materiale inauntru si in afara pe tot parcursul zilei, fara compromisuri si fara sa va faceti griji ca computerul montat pe vehicul nu va putea tine pasul cu forta de munca sau cu infrastructura IT. Aveti nevoie de Thor™ VM1A.

Construit cu multe dintre aceleasi caracteristici usor de utilizat si usor de intretinut ca si modelele populare Thor VM1 si CV41, robustul Thor VM1A bazat pe Android™ ofera, de asemenea, toate avantajele platformei Mobility Edge™ de la Honeywell – inclusiv capacitatea pentru a accelera furnizarea, certificarea aplicatiilor si implementarea in intreaga intreprindere.

Thor VM1A poate fi actualizat de la Android 8 la Android 13 si ofera suport extins pentru actualizarea de securitate pentru a maximiza rentabilitatea investitiei clientilor si pentru a oferi un TCO global mai mic. Configuratia avansata a dispozitivului si instrumentele de suport software ale dispozitivului simplifica, de asemenea, sarcinile repetate frecvent, cum ar fi configurarea unitatii si distribuirea actualizarilor de securitate si software.

Compact, ergonomic si puternic, Thor VM1A are numeroase caracteristici inovatoare concepute pentru a maximiza productivitatea, a minimiza obstacolele vizuale si a reduce sau elimina timpul de nefunctionare. Procesorul puternic Qualcomm® 660, tastatura integrata si comunicatiile MIMO WLAN 2x2 mentin lucratorii conectati si productivi. Construit pentru a rezista la temperaturi extreme, afisajul mare de 8 inchi al dispozitivului, care poate fi citit atat in interior, cat si in exterior, accepta atat optiuni de ecran tactil rezistiv, cat si capacitiv si este disponibil cu un dezghetator optional de ecran pentru utilizare in medii de depozitare la rece si congelare.

Functia Smart Dock ofera economii imediate la costurile de asistenta si intretinere, maximizand in acelasi timp eficienta, permitand utilizatorilor sa schimbe rapid computerele pe masura ce vehiculele se defecteaza sau volumul de lucru se modifica. Panoul frontal care poate fi inlocuit pe teren permite intreprinderilor sa minimizeze investitiile in piese de schimb prin inlocuirea panourilor frontale de rezerva cu costuri reduse pentru computerele de rezerva si economiseste timp pretios si costuri de intretinere prin folosirea personalului intern pentru depanarea ecranului tactil sau a tastaturii.

Caracteristici principale - Honeywell VM1A-L0N-1B2A20E:

  • conectivitate: Wi-Fi (WLAN), Bluetooth, NFC
  • memorie RAM de 3GB si o capacitate de stocare de 32GB
  • procesor Qualcomm Snapdragon 660 octa-core cu frecventa de 2.2GHz
  • display freeze rezistiv cu diagonala de 8 inch si rezolutie de 1280x768 pixeli
  • sistem de operare Android 8
  • standard de protectie IP66
  • QWERTY, microSD de pana la 512GB, antena WLAN externa, functie dezghetare integrata, Android GMS, Cold Storage unit, include client pack

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Thor VM1A-L0N-1B2A20E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Thor VM1A-L0N-1B2A20E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.