Honeywell Terminal mobil Dolphin CT40 XP, N6703 - CT40P-L0N-27R11AE

Terminalul mobil Honeywell Dolphin CT40 XP   Honeywell Dolphin CT40 XP  este un terminal mobil elegant si performant care imbunatateste productivitatea angajatilor, oferind in acelasi timp clientilor o experienta de cumparare placuta. Echipamentul poate fi folosit in acest sens pentru o mare varietate de aplicatii, de la pregatirea coletelor in depozit pana la curierat sau verificarea si inventarierea produselor din magazin. Deoarece Honeywell este unul dintre lide ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Honeywell Terminal mobil Dolphin CT40 XP, N6703 - CT40P-L0N-27R11AE

Terminalul mobil Honeywell Dolphin CT40 XP

 

Honeywell Dolphin CT40 XP este un terminal mobil elegant si performant care imbunatateste productivitatea angajatilor, oferind in acelasi timp clientilor o experienta de cumparare placuta. Echipamentul poate fi folosit in acest sens pentru o mare varietate de aplicatii, de la pregatirea coletelor in depozit pana la curierat sau verificarea si inventarierea produselor din magazin.

Deoarece Honeywell este unul dintre liderii de pe piata in ceea ce priveste ctitirea codurilor de bare acesta a dezvoltat noul modul de scanare N6703 un imager cu capacitate de decodare avansata. 
 

Principalele avantaje pe care le ofera terminalul mobil Honeywell Dolphin CT40 XP – CT40P-L0N-27R11AE
 

 sunt urmatoarele:

✔ Procesor Qualcomm Snapdragon de 2.2 GHz
✔ Standard de protectie IP65 si IP67
✔ Acumulator 4020 mAh inclus in pachet
✔ Conectivitate USB-C, Bluetooth si Wi-Fi
✔ Dezvoltat pe baza platformei Mobility Edge – permite ca afacerea dumneavoastra sa fie scalata mai repede si mai usor;
✔ Suport pentru 4 generatii de Android si update-uri de securitate;
✔ Compatibilitate ridicata si posibilitate de integrare cu aplicatiile Honeywell Connected dar si cu terte aplicatii precum MDM;
✔ Usor de utilizat si de tinut in mana;
✔ Scanare eficienta si rapida cu ajutorul unui  motor de scanare 6803FR

 

Honeywell CT40 XP este compatibil cu o gama variata de accesorii, aplicatii Honeywell sau terte aplicatii. Astfel, in jurul acestui echipament se poate forma o solutie eficienta si performanta ce poate fi implementata in mai multe domenii.

 

Honeywell Dolphin CT40 XP – CT40P-L0N-27R11AE poate fi utilizat in:

✔ Logistica;
✔ Productie
✔ Retail;
✔ Sector Public;
✔ Transporturi;
✔ Utilitati.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Terminal mobil Dolphin CT40 XP, N6703 - CT40P-L0N-27R11AE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Terminal mobil Dolphin CT40 XP, N6703 - CT40P-L0N-27R11AE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.