Honeywell MK7820-00C41 Solaris, 1D

Produsul cititor coduri de bare Honeywell MK7820 Solaris, 1D, HD, serial este un scaner vertical care citeste codurile 1D. Principalele caracteristici sunt: scanare omnidirectionala, indicator digital pentru erori, activare automata din modul Sleep, dezactivator pentru tag-uri antifurt EAS (Electronic Article Surveillance), port serial auxiliar pentru adaugarea unui scanner secundar, interfata seriala pentru comunicare si alimentare, viteza foarte buna de citire, structura compacta, p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Honeywell MK7820-00C41 Solaris, 1D

Produsul cititor coduri de bare Honeywell MK7820 Solaris, 1D, HD, serial este un scaner vertical care citeste codurile 1D. Principalele caracteristici sunt: scanare omnidirectionala, indicator digital pentru erori, activare automata din modul Sleep, dezactivator pentru tag-uri antifurt EAS (Electronic Article Surveillance), port serial auxiliar pentru adaugarea unui scanner secundar, interfata seriala pentru comunicare si alimentare, viteza foarte buna de citire, structura compacta, potrivita spatiilor mici. In pachet sunt incluse un cablu de date serial si un alimentator. Viteza de scanare este de 1800 linii pe secunda, interfata conexiune Serial RS232, temperatura de operare recomandata este de 0C la 40C. Cod produs: MK7820-00C41.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell MK7820-00C41 Solaris, 1D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell MK7820-00C41 Solaris, 1D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.