Honeywell Eclipse MK5145-71C41-EU, alb

de la 331,33 lei (2 magazine)
Produsul cititor coduri de bare Honeywell Eclipse MK5145, RS232 reprezinta un scanner coduri de bare 1D care beneficiaza de cele mai noi tehnologii: MetroSet2 - software pentru actualizarea de firmware compatibil cu orice sistem de operare, Powerlink - sunt folosite cabluri de comunicatie si alimentare ca pentru seriile Honeywell Voyager si Orbit, CodeSense - in momentul citirii unui cod de bare scanerul este comutat automat din modul "pulse" in modul continuu si CodeGate - permite sc ...

Descriere


Honeywell Eclipse MK5145-71C41-EU, alb

Produsul cititor coduri de bare Honeywell Eclipse MK5145, RS232 reprezinta un scanner coduri de bare 1D care beneficiaza de cele mai noi tehnologii: MetroSet2 - software pentru actualizarea de firmware compatibil cu orice sistem de operare, Powerlink - sunt folosite cabluri de comunicatie si alimentare ca pentru seriile Honeywell Voyager si Orbit, CodeSense - in momentul citirii unui cod de bare scanerul este comutat automat din modul "pulse" in modul continuu si CodeGate - permite scanarea cu usurinta a unui singur cod de bare dintr-un grup compact. Honeywell Eclipseare o tehnologie de scanare laser, o distanta de citire de 14cm, un camp de scanare complex si o viteza de scanare de 72 scanari/sec.Conectivitatea la un PC se realizeaza prin fir, interfata de conexiune este RS-232 serial. In pachet este inclus si un alimentator.Cod produs: MK5145-71C41-EU.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Eclipse MK5145-71C41-EU, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Eclipse MK5145-71C41-EU, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.