Holika Holika Gel de duș Aloe 92% (Shower Gel) 250 ml

39,00 lei (1 magazin)
Gel de duș de Holika Holika conține până la 92% aloe vera. Curăță delicat, dar eficient, corpul și hidratează intens pielea. Gelul are o aromă delicată și spumant perfect. Este destinat tuturor tipurilor de piele, în special pielii sensibile. Iritarea calmantă, nu conține parabeni, ingrediente animale, uleiuri minerale sau culori artificiale. ...

Descriere


Holika Holika Gel de duș Aloe 92% (Shower Gel) 250 ml

Gel de duș de Holika Holika conține până la 92% aloe vera. Curăță delicat, dar eficient, corpul și hidratează intens pielea. Gelul are o aromă delicată și spumant perfect. Este destinat tuturor tipurilor de piele, în special pielii sensibile. Iritarea calmantă, nu conține parabeni, ingrediente animale, uleiuri minerale sau culori artificiale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Holika Holika Gel de duș Aloe 92% (Shower Gel) 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Holika Holika Gel de duș Aloe 92% (Shower Gel) 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.