HOBOT Robot 368

998,00 lei (1 magazin)
Robot curatare geamuri HOBOT 368, Bluetooth, UPS încorporat HOBOT-368 este un robot de curățare a ferestrelor cu un motor, care generează o aspirație puternică pentru a-i permite să rămână atașat la suprafețele din sticlă. Beneficiind de cele două discuri de curățare special concepute cu două din microfibră. HOBOT-368 se poate deplasa liber pe sticla ferestrei pentru a curăța în interior și în exterior. În timp ce designul mufei poate evita pierderea puter ...

Descriere


HOBOT Robot 368

Robot curatare geamuri HOBOT 368, Bluetooth, UPS încorporat

HOBOT-368 este un robot de curățare a ferestrelor cu un motor, care generează o aspirație puternică pentru a-i permite să rămână atașat la suprafețele din sticlă. Beneficiind de cele două discuri de curățare special concepute cu două din microfibră. HOBOT-368 se poate deplasa liber pe sticla ferestrei pentru a curăța în interior și în exterior. În timp ce designul mufei poate evita pierderea puterii, UPS-ul încorporat (Sistemul de alimentare neîntrerupt) poate împiedica robotul să cadă de pe geam, păstrând chiar dispozitivul timp de 20 de minute în cazul în care cablul de alimentare este deconectat. Mai mult, HOBOT-368 are tehnologie AI utilizată pentru imitarea ștergerii manuale pentru a atinge performanțe ridicate de curățare.

Specificații Tehnice
Atașare/FormăVacuum, Rotundă
Greutate895g
Dimensiuni (LLÎ)295x148x95 mm
11.4x5.6x3.7 in
SoftwareAI Technology V3.0
Mod curățareRotire, Zigzag
Grosime sticlăOrice grosime
Input Voltaj100-240V, 50/60Hz
Putere90W
Sistem de alimentareneîntrerupt (UPS)20minute
CertificateCE, FCC, RoHS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HOBOT Robot 368 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HOBOT Robot 368 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.