HMS Aparat de vibromasaj Platform SKY SVP16

3 698.00 lei
(1 magazin)
Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY are trei combinații duale: mișcare axială și verticală, mișcare axială și liniară și mișcare verticală și liniară. A șaptea opțiune este o combinație a celor trei scheme de mișcare: liniară, axială și verticală.Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY este un dispozitiv care ne ajută să obținem o formă perfectă a corpului. Exercițiile efectuate pe platformă permit antrenamentul întregului corp: mușchii picioarelo ...

Descriere


HMS Aparat de vibromasaj Platform SKY SVP16

Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY are trei combinații duale: mișcare axială și verticală, mișcare axială și liniară și mișcare verticală și liniară. A șaptea opțiune este o combinație a celor trei scheme de mișcare: liniară, axială și verticală.

Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY este un dispozitiv care ne ajută să obținem o formă perfectă a corpului. Exercițiile efectuate pe platformă permit antrenamentul întregului corp: mușchii picioarelor, feselor, abdomenului, precum și secțiunile musculare superioare. Aparatul dispune de 3 niveluri de intensitate pentru antrenament. Stând în centrul dispozitivului simulează mersul, păstrarea unui mic decalaj între picioare simulează joghingul, iar distanța largă a picioarelor este o simulare a sprintului. Dispozitivul oferă 30 de nivele de viteză, în combinație cu cronometrul, care garantează că vom ajusta echipamentul la așteptările noastre.

Un avantaj suplimentar este un covor de masaj atașat setului. Covorașul este instalat pe platformă. Combinația de vibrații și a punctelor speciale de masaj de pe covoraș asigură un masaj perfect al picioarelor și în consecință, o relaxare completă. Benzile de rezistență sunt incluse în fiecare set pentru a diversifica și suplimenta antrenamentul. Mai mult, platforma îmbunătățește circulația sângelui, relaxează și susține regenerarea mușchilor. Aparatul este foarte ușor de utilizat. O telecomandă permite controlul și reglarea ușoară a programelor. Din moment ce îl putem ține în mână, nu ne împiedică exercițiul și putem controla aparatul în timpul antrenamentului. În plus, un covoraș de amortizare este atașată la set. Așezăm platforma pe el pentru a amortiza zgomotul generat de aparat în timpul lucrului.

Aparatul este potrivit pentru persoane de orice nivel. Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY are 10 programe de antrenament, precum și un mod manual, care vă permite să potriviți antrenamentul la abilitățile și nevoile dvs.

Datorită Aparatului de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY, realizarea unei siluete perfecte a corpului va fi posibilă fără efort, echipament greu sau sală forță. Performanța antrenamentului este posibilă chiar și în timp ce urmăriți programele TV preferate.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS Aparat de vibromasaj Platform SKY SVP16 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS Aparat de vibromasaj Platform SKY SVP16 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.