Himo Folie protectie sticla securizata Meizu M3 Note

Folia de protectie Glass Pro este mult mai mult decat o folie de protectie obisnuita, are rezistenta sporita la zgarieturi si impact (9H), fiind de fapt un geam securizat. Folia este foarte subtire, avand numai 0.3 mm grosime, astfel sensibilitatea touch screen-ului nnefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista. Atentie! Pentru telefoanele ce au marginile display-ului rotunjite, foliile sunt mai scurte, neacoperind ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Himo Folie protectie sticla securizata Meizu M3 Note

Folia de protectie Glass Pro este mult mai mult decat o folie de protectie obisnuita, are rezistenta sporita la zgarieturi si impact (9H), fiind de fapt un geam securizat. Folia este foarte subtire, avand numai 0.3 mm grosime, astfel sensibilitatea touch screen-ului nnefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.
Atentie! Pentru telefoanele ce au marginile display-ului rotunjite, foliile sunt mai scurte, neacoperind partile curbate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Himo Folie protectie sticla securizata Meizu M3 Note de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Himo Folie protectie sticla securizata Meizu M3 Note sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.