Hikvision iDS-7216HUHI-M2-S(E)

2.041,00 lei (1 magazin)
@media only screen and (max-width: 768px) {.tabcontent-description table td {display: contents!important;}} Acest DVR face parte din categoria produselor AcuSense, o tehnologie bazata pe algoritmi de invatare profunda, ce reduc alarmele false, ce pot fi declansate de animale mici sau alte obiecte, oferindu-va posibilitatea sa va concentrati pe alarmele declansate de persoane sau vehicule, in cazul intruziunii.   DVR cu rezolutia de inregistrare 4K iDS-7216HUHI- ...

Descriere


Hikvision iDS-7216HUHI-M2-S(E)

@media only screen and (max-width: 768px) {.tabcontent-description table td {display: contents!important;}}

Acest DVR face parte din categoria produselor AcuSense, o tehnologie bazata pe algoritmi de invatare profunda, ce reduc alarmele false, ce pot fi declansate de animale mici sau alte obiecte, oferindu-va posibilitatea sa va concentrati pe alarmele declansate de persoane sau vehicule, in cazul intruziunii.

 

DVR cu rezolutia de inregistrare 4K

iDS-7216HUHI-M2-S(E) permite inregistrarea la rezolutia de pana la 8 megapixeli cu 8 de cadre pe secunda de la camere HDTVI, 5MP daca utilizati camere AHD si 4MP impreuna cu camere DAHUA care utilizeaza tehnologia HDCVI.

Acest DVR suporta pana la 8 camere IP impreuna cu cele 16 analogice, si pana la 16 camere IP, daca nu sunt utilizate cele analogice.

 
Compresie video H265+

Pentru a putea salva cat mai multe inregistrari pe Hard Disk, DVR-ul permite compresia H265+ care va reduce dimensiunea fisierelor video.

Totodata, DVR-ul are 2 sloturi pentru Hard Disk cu capacitatea maxima de pana la 10 TB.

 

Acces direct de pe smartphone

Prin aplicatia mobila HIK-Connect, puteti accesa imaginile inregistrate de oriunde v-ati afla, fiind mereu la curent cu evenimentele ce au loc in spatiul supravegheat. 

 

Protectie perimetru

Aceasta functie permite selectarea zonei "x" pentru a fi destinata supravegherii video. In acest mod, detectarea miscarii se va declansa doar in zona delimitata.

 

Inregistrare sunet de la camere HDTVI

DVR-ul permite inregistrarea sunetului de la camerele cu microfon care suporta audio prin HDTVI (TurboHD).

Camerele suportate de catre acest DVR sunt toate camerele cu microfon de la Hikvision si Safer PRO.

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hikvision iDS-7216HUHI-M2-S(E) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hikvision iDS-7216HUHI-M2-S(E) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.