Herbavit Ulei de sofranel, presat la rece 50 ml

7,50 lei (1 magazin)
INGREDIENTE : ulei de şofranel (Carthamus Tinctorius) 100 % pur. Metoda de obţinere: prin presarea la rece a seminţelor Este una dintre cele mai bogate surse de acid linoleic (omega-6), acid oleic (omega 9),vitamina K şi E. Extern: Ajută la producerea colagenului, la prevenirea ridurilor. Ideal pentru pielea uscată, înroşită (cuperozică). Are efect antiseptic şi contribuie la regenerarea părului. Intern: Reduce nivelul colesterolului în sânge, î ...

Descriere


Herbavit Ulei de sofranel, presat la rece 50 ml

Este una dintre cele mai bogate surse de acid linoleic (omega-6), acid oleic (omega 9),vitamina K şi E.

INGREDIENTEulei de şofranel (Carthamus Tinctorius) 100 % pur.
Metoda de obţinereprin presarea la rece a seminţelor
ExternAjută la producerea colagenului, la prevenirea ridurilor. Ideal pentru pielea uscată, înroşită (cuperozică). Are efect antiseptic şi contribuie la regenerarea părului.
InternReduce nivelul colesterolului în sânge, încetineşte formarea depunerilor pe pereţii vaselor de sânge şi creşte nivelul de oxigen. Reduce riscul de boli cardiovasculare, eliberează căile respiratorii, are efect expectorant, detoxifiant al ficatului.Se poate utiliza de asemenea în cazul incontinenţei urinare cauzate de vârstă. Administrare: 1 lingurită x2/zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Herbavit Ulei de sofranel, presat la rece 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Herbavit Ulei de sofranel, presat la rece 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.