HERBARIS Bila efervescenta cu roinita, 90gr +/- 10gr

10,90 lei (1 magazin)
Bilă efervescentă de baie cu roiniţă, 90gr +/- 10gr | Herbaris   Se adaugă sare de baie în cada plină pe jumătate cu apă caldă spre fierbinte. Este minunat sentimentul ce-l descoperi odată cu relaxarea mușchilor și dispariția tensiunii din spate și gât, cu ajutorul sărurilor și a muștarului conținute. Uleiurile esențiale au un parfum ușor și liniștitor, iar uleiurile de cocos și shea ce plutesc nestingherite si par că nu-și dau seama de valoarea lor, fac p ...

Descriere


HERBARIS Bila efervescenta cu roinita, 90gr +/- 10gr

Bilă efervescentă de baie cu roiniţă, 90gr +/- 10gr | Herbaris   Se adaugă sare de baie în cada plină pe jumătate cu apă caldă spre fierbinte. Este minunat sentimentul ce-l descoperi odată cu relaxarea mușchilor și dispariția tensiunii din spate și gât, cu ajutorul sărurilor și a muștarului conținute. Uleiurile esențiale au un parfum ușor și liniștitor, iar uleiurile de cocos și shea ce plutesc nestingherite si par că nu-și dau seama de valoarea lor, fac pielea moale și catifelată.Sarea de baie efervescentă este unul din ingredientele obligatorii pentru o îmbăiere perfectă. O baie relaxantă este câteodată mai eficientă decât o terapie de revigorare a organismului. Sărurile de baie sunt folosite în scopuri terapeutice, pentru calmarea durerilor și în tulburările circulației periferice.   Ingrediente: sare de mare, sare epsom, bicarbonat de sodiu, praf de muştar, suc de lămâie, amidon, unt de shea, unt de cocos, uleiuri esenţiale de roiniţa și trandafiri.   Beneficii:  Relaxare musculară Hidratare intensă Crește starea de bine Potrivit pentru toate tipurile de piele   Producător: Herbaris, România     Bombele de baie sunt 100% naturale, nu conţin conservanți, parabeni sau orice fel de adaos chimic și sunt realizate manual. Particulele care pot rămâne pe suprafața apei și nu se dizolvă în totalitate, sunt de la untul de shea, ingredientul care ofertă pielii hidratare și finețe.    

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HERBARIS Bila efervescenta cu roinita, 90gr +/- 10gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HERBARIS Bila efervescenta cu roinita, 90gr +/- 10gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.